Købs- og leveringsbetingelser

Disse vilkår og betingelser gælder for alt salg og levering af produkter købt hos byGAIA ApS, Gaias Allé 14, 9210 Aalborg, www.bygaia.dk cvr: 40146482.

Bestilling af ordrer
Ved afgivelse af din ordre, skal du tjekke din ordre, betaling, leverings og faktureringsoplysninger. Efter placeringen af ordren vil du modtage en kvittering pr. e-mail, med bekræftelse af at vi har modtaget ordren. Denne kvittering er ikke en ordrebekræftelse, og ordren er ikke bindende hos byGAIA. En bindende aftale mellem dig og byGAIA er indgået, når vi bekræfter pr. e-mail at din ordre er sendt.

Vi forbeholder os retten til at kunne annullere din ordre, hvis eksempelvis vi ikke modtager en betalingsautorisation, hvis det bestilte produkt bliver udsolgt, eller produktet ikke lever op til vores kvalitetskontrol.

Betaling
Du kan på www.bygaia.dk betale med MobilePay, Visa og andre metoder, som angivet på websitet. Betalingen debiteres og trækkes først når byGAIA afsender din ordre.

Vi anvender en sikker online betalingsgateway, som krypterer dine data, og vi tager derfor alle rimelige hensyn til at gøre websitet sikkert.

Priser
Prisen for produktet på vores website accepteres når ordren lægges, undtagen i tilfælde af mulige trykfejl.

Priserne angives i DKK inkl. moms og afgifter. I tilfælde af retur se afsnit om fortrydelsesret. Alle ordre afsendes fra Danmark. Told- og importafgifter, der kan opkræves ved ordrens destinationsland, skal betales af modtageren af ordren, og ikke af byGAIA, da disse afgifter er udenfor vores kontrol og uforudsigelige. Kontakt evt. dit lokale toldkontor for yderligere information.

Fortrydelsesret
De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse«, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os byGAIA, Gaias Allé 14, 9210 Aalborg, info@bygaia.dk. Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). De kan benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. De har også mulighed for at udfylde og indsende fortrydelsesformularen eller en hvilken som helst anden utvetydig meddelelse på vores hjemmeside bygaia.dk. Hvis De anvender denne mulighed, kvitterer vi omgående pr. email for modtagelse af en sådan meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse
Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

De returnerer varerne eller afleverer dem til byGAIA til følgende adresse: Gaias Allé 14, 9210 Aalborg uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Levering og forsendelse
Forsendelsesomkostningerne fra 49 kr. pr. ordre. Vi bestræber os på at afsende ordren indenfor samme dag og max inden for to hverdage afsendes ordren. Standardleveringen i Danmark 1-2 dage. Forsendelsesomkostninger uden for Danmark beregnes særskilt under betalingsproceduren.

Ved levering til pakkeshop, sørg for at afhente i god tid inden returretten ophører. Evt. omkostninger ved returnering betales af køber og ikke af byGAIA. 

Klager
Vi retter os efter Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens regler for klage ift. Varer. Køber har ret til at klage og skal altid tage kontakt til byGAIA før der foretages klager til Center for Klageløsning eller et godkendt ankenævn. Kontakten skal ske skriftligt, samt kunne dokumenteres. byGAIA vil forsøge at finde en løsning på problemet, der passer begge parter bedst. Ønsker du at gå videre med en klage kan du rette henvendelse til: Det offentlige forbrugerklagesystem: Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet. Vær opmærksom på at Center for Klageløsning kun behandler klager, hvor varen har kostet min. 1.050 kr eller min. 680 kr. ved tøj og sko.

Konkurrencer
Ved deltagelse i konkurrencer på byGAIAs sociale medier (instagram og facebookside) skal du være fyldt 18 år og bosat i Danmark, samt overholde opslagets anviste regler. Det vil fremgå af konkurrencen, hvilke præmier der indgår heri, samt hvor længe konkurrencen løber. Det er ikke muligt at ombytte præmier til andre varer eller få udbetalt præmiens værdi i gavekort eller kontanter. Vinderen får direkte besked og deles ikke uden vinderens samtykke.

Ansvar
Vi er ikke ansvarlige for brug af produkterne, hvis du bruger dem til andre formål, end de er beregnet til. Vi er ikke ansvarlige for indirekte tab. Vores ansvar er under alle omstændigheder strengt begrænset til købsprisen på det produkt, du har købt.

Databeskyttelse
byGAIA indsamler og behandler persondataoplysninger om kunder og besøgende på www.bygaia.dk, og sker i overensstemmelse med godkendelse af databeskyttelse på forsiden af websitet. Her overholder vi gældende regler og videregiver ikke information til tredje part.